Dagens musikktips er Disco Tech – Rock The Disco

Disco Tech – Rock The Disco er dagens godlåt.

Selv sier de dette om miksen/låta:
Adding some new and old favourite tunes

1. Intro
2. Coke Escovedo – I Wouldn’t Change A Thing
3. Patti Jo – Make me believe in you (Tom Moulton mix)
4. Ann Margret – Everybody Needs Somebody Sometimes (part 2)
5. Chic – I Want Your Love (Todd Terje Edit)
6. Vincent Montana JR – Montana Vibes
7. MFSB – Love Is The Message (Danny Krivit Re-Edit)
8. Montana Orchestra feat Goody Goody – It looks like love (Instrumental)
9. Ed Wizard & Disco Double Dee – Magnificent
10. Part One (Evil Woman) by InnerWestSoul
11. Kano – It’s a war (Serge Santiago UK re-edit)
12. Brooklyn Express – Sixty Nine (Cr:edit takes you higher version)
13. The Joubert Singers – Stand On The Word

Free DL
Sjekk ut Disco Tech – Rock The Disco her: